Een goed begin is het halve werk? - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Eline Mutsaers - WaarBenJij.nu Een goed begin is het halve werk? - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Eline Mutsaers - WaarBenJij.nu

Een goed begin is het halve werk?

Door: Eline

Blijf op de hoogte en volg Eline

26 Mei 2014 | Nederland, Amsterdam

Begin vorig jaar maakte ik een reis van 2 maanden door Afrika. Bij terugkomst merkte ik dat ik nog niet klaar was met reizen, ik wilde nog langer! Ik wil zolang weg dat ik terug wil naar huis. Ik zag in eerste instantie allerlei beren op de weg, hoe moest dat met mijn baan, mijn huis, mijn katten. Marieke met wie ik reisde en zelf een sabbatical had zei: als je echt wilt dan moet je het gewoon doen. En zo ontstond langzaam een idee in werkelijkheid, onbetaald verlof op mijn werk, geen huis meer en de huisdieren ondergebracht. Daar ga ik!

Na uitgezwaaid te zijn door familie was ik op weg. Echter bleek al snel mijn vlucht naar Houston vertraging te hebben. En na 4,5 uur wachten gingen de geruchten dat het vliegtuig helemaal niet zou vertrekken. Het verbroederd wel zo met een heel vliegtuig wachten en al snel raak je aan de praat met mensen. Maar ja bivakkeren op Schiphol is geen goed begin. En ja hoor daar zat ik dan een paar uur later in het Steigenberger hotel 7 kilometer van Schiphol. Dit was toch niet helemaal de bedoeling van mijn reis. Ik ging toch niet virtueel reizen?! Maar nu zit ik een dag later wederom op Schiphol om te vertrekken. Als het allemaal goed is land ik morgen in Buenos Aires!

• 26 Mei 2014 - 10:28

Milja:

En nu moet ik toch nog huilen! Lieve zus, ga je missen! Ik wens je de reis van je leven. Alle geluk, een hoop mooie momenten en veel plezier!! xx

• 26 Mei 2014 - 10:33

Rose-Anne:

Wat een begin, Eline! Alsnog een goede vlucht. xxx

• 26 Mei 2014 - 10:42

Helma Mutsaers:

Zie dat je aan het boarden bent en kan je reis echt beginnen.Lieve schat fijne vlucht en dikke kus!

• 26 Mei 2014 - 10:59

Maartje:

Lieve Eline en Milja,

En nu moet ik door jullie berichtjes ook bijna huilen.. :-). Even met tranen in mijn ogen achter mijn computer.

Lieve Pien,
    Heel veel plezier! Ga genieten, avonturen beleven, mensen ontmoeten en veel zien.

Dikke kus, Maartje

• 26 Mei 2014 - 11:14

Marieke:

Lieve Pientje,

Zo, fijn voor je dat je de lucht in bent nu.. Ga zo ontzettend genieten van al dat moois wat op je pad komt.
    Ik ben benieuwd naar je verhalen.

En nu na je nog even gesproken te hebben vanmorgen , had ik het toch nog even moeilijk. Ga je missen!
    Maar ben zo trots op je!

Dikke kus, ook van Hanna
    Marieke

• 26 Mei 2014 - 11:30

Nico:

Hoi Eline,

Ik wens je een prachtige reis toe in Zuid- en Midden Amerika. Ben eigenlijk wel een beetje jaloers op je.
    Maar ja, je hebt werkpaarden en luxe paarden hé!!!
    Zelf moet ik maar doen met 5 weekjes Brazilie en ga 8 juni naar Rio. Maar weinig kans dat we elkaar tegen komen denk ik.

Heel veel plezier tijdens deze reis en ben benieuwd naar je berichten op `waar ben jij nu`.

XXX
    Nico

• 26 Mei 2014 - 17:43

Francien Voets:

Hallo Eline,
    een vervelend begin,probeer het maar snel te vergeten ,al het moois ligt nog voor je.. Heel veel succes,xx

• 26 Mei 2014 - 19:02

Muike Mutsaers:

Nou Eline, niet leuk in het moment, maar als je denkt "de reis is het doel"… no problema. Vive en el momento como los latino-ameriacanos. Creo que se puede :-) Buen viaje!

• 26 Mei 2014 - 22:19

Judith:

Lieve Eline,

Super veel plezier, lekker genieten!!!

Groetjes, Judith

• 29 Mei 2014 - 16:18

Burn:

Tjeetje... dat was niet zo gezellig, of wel, meteen een hoop mensen gesproken... maar goed de reis is begonnen dus, go your gang Eline...have fun..xx

• 30 Mei 2014 - 07:10

Lucy:

Lieve Eline,

Heeeeeeel veel plezier! Hoop dat je na 8 maanden naar huis wil ;) ....

GENIET!

X